Interieurbedrijf Kleur op Maat uit Olen heeft een eerste Sigma Shop geopend in Zoerle-Parwijs. Daarmee zet de verffabrikant in België voor het eerst sterk in op de verkoop aan particulieren en niet enkel aan professionelen.

Nachtsluis

Kleur op Maat was oorspronkelijk een schildersbedrijf, dat is uitgegroeid naar een bedrijf dat totaalprojecten aflevert. "Nu splitsen we de schilderswinkel weer af", zegt zaakvoerder Tom Peeters.

De nieuwe Sigma Shop is te vinden in het bedrijventerrein Parwijskant in Zoerle-Parwijs.

De winkel richt zich voornamelijk op particulieren, maar ook professionelen kunnen er terecht voor kleine aankopen. "We installeren binnenkort een nachtsluis, waar buiten de openingsuren bestellingen kunnen worden afgehaald", aldus nog de zaakvoerder.

Meerdere vestigingen

Sigma is niet van plan om het bij één winkel te houden. Volgens Peeters zijn er immers nog plannen om in de nabije toekomst meer vestigingen te openen. "Nu willen ze ook de particulieren bedienen. In ons Sigma servicecenter gaan wij hun merk uitdragen. Vanuit de fabrikant krijgen wij een goede service en ondersteuning", aldus Peeters.

Door de opening van de Sigma Shop wordt er in de showroom van Kleur Op Maat in Olen niet langer verf verkocht. Klanten kunnen er nog wel terecht voor tapijten, parket, behang en raamdecoratie. (pp-retaildetail)